Filip Merlevede, Managing Director ISAB

“Buiten de rijke functionaliteit die FieldAssist kent heeft ISAB gekozen voor FieldAssist omdat het systeem flexibel en toegankelijk is. Deze speerpunten waren uiterst belangrijk voor ISAB, die veel van haar opdrachten op projectbasis afwerkt. Ieder project met eigen specificaties, rapportages, opvolging etc.”

Marco Klein Falckenborg, Financieel Directeur Veld Koeltechniek

“De reden dat Veld Koeltechniek voor FieldAssist gekozen heeft is dat het software is dat op een stevig Panasonic Toughbook kan draaien. Hierdoor is het toepasbaar in meerdere omgevingen. Zo hebben wij te maken met Horeca en Retail omgevingen, maar ook Industriële omgevingen vallen binnen ons werkgebied. Deze veelzijdigheid past bij Field Assist. Het is een flexibele software die relatief eenvoudig te koppelen is met ons ERP pakket Dynamics AX 2009.”

“Danwood heeft de FieldAssist field service applicatie geüpgraded van FA2.18 naar FA4.2. Met deze upgrade wordt de hoeveelheid maatwerk aanzienlijk teruggebracht. Veel van het maatwerk op versie FA2.18 is namelijk als standaard doorgevoerd in de nieuwere versies van FieldAssist. Bovendien kan Danwood door deze upgrade profiteren van de ontwikkelingen die FieldAssist in de laatste acht jaar heeft doorgevoerd.”

NEEM CONTACT OP

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search