Missie en visie van FieldAssist

Missie FieldAssist

FieldAssist International B.V. streeft met haar oplossing FieldAssist naar productleiderschap door een strategisch productbeleid middels nieuwe versies en technologische ontwikkelingen. Hierdoor is FieldAssist het best passende en meest complete product voor het automatiseren van buitendienst serviceactiviteiten.

Out of the box
FieldAssist levert een complete out of the box oplossing ten behoeve van Field Service Management. De oplossing integreert standaard met de meeste bekende ERP-systemen. Bovendien zijn er templates voor specifieke branches ontworpen. Lokale, nationale en internationale partner-resellers verkopen en implementeren FieldAssist wereldwijd, op basis van een Partner Account Plan.

Visie FieldAssist

De vraag naar field service software neemt wereldwijd flink toe, mede dankzij de beschikbare technologie en telecommunicatiemogelijkheden. Hiernaast zullen steeds meer service organisaties hun onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde moeten vinden in service verlenende activiteiten.

De sleutelwoorden van slagvaardige en succesvolle service organisaties zijn dan ook:

  • Klantenbinding door tevreden klanten
  • Milieuvriendelijk & Lean werken
  • Resultaatverbetering door toegenomen efficiency

FieldAssist voorziet in alle behoeften van deze ondernemingen voor het automatiseren van hun service verlenende buitendienstactiviteiten. FieldAssist biedt de kennis en middelen om deze ondernemingen slagvaardig en succesvol te laten zijn.

NEEM CONTACT OP

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search