Rendement & terugverdientijd field service software

ROIFA-terugverdientijdIn tijden van een economisch uitdagend klimaat wordt investeren doorgaans nóg beter overwogen dan wanneer er sprake is van een voorspoedig economisch klimaat. Met name investeringen in het optimaliseren van bedrijfsprocessen zijn aan de hand van een huidige en toekomstige situatie goed in kaart te brengen. Met de field service software van FieldAssist investeert u in de optimalisatie van uw service buitendienst processen. Maar wat is nou eigenlijk de terugverdientijd van deze investering? Wat voegt het toe aan het bedrijf? Wat is het rendement? Stuk voor stuk gezonde vragen die wij in ons 15-jarige bestaan geregeld hebben mogen én hebben kunnen beantwoorden.

Om het antwoord op deze vragen op een laagdrempelige wijze inzichtelijk te maken introduceert FieldAssist een geavanceerde online rekentool genaamd ROIFA: Return On Investment FieldAssist. Met behulp van deze dynamische rekentool is het voor iedereen mogelijk om zicht te krijgen op de terugverdientijd én het rendement van de field service software van FieldAssist.

De complete ROIFA-berekening komt direct tot stand uit een complexe spreadsheet waar verschillende variabelen en formules leiden tot een resultaat op maat. Op basis van 8 variabelen wordt er direct een richtlijn gegeven van de terugverdientijd en het rendement. Naderhand kunnen er meerdere variabelen worden afgestemd en ingevuld.

Over FieldAssist

Met het softwarepakket van FieldAssist haalt u het maximale uit uw (service) buitendienst. Digitaliseer het complete buitendienstproces door orders digitaal in te plannen én vervolgens af te handelen met behulp van een laptop, tablet of PDA. FieldAssist kan als een module worden gekoppeld aan het ERP pakket van uw organisatie (optioneel). Dankzij een brede standaardfunctionaliteit en de gebruikersvriendelijkheid van de applicatie is FieldAssist International B.V. al sinds 1999 een betrouwbare partner op het gebied van buitendienstautomatisering. Kortom: met FieldAssist gaat u professioneel, dynamisch én efficiënt te werk.

Probeer het zelf eens!

Benieuwd naar de terugverdientijd en het rendement voor uw organisatie? ROIFA is vrijblijvend en voor iedereen toegankelijk via www.ROIFA.nl. Na het invullen van 8 variabelen ziet u direct de uitkomst!

Leave a Comment

NEEM CONTACT OP

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search