FA-OfficeWeb-1

FieldAssist Office Web, de web based back office module

FieldAssist Office Web is de web based back office module van FieldAssist. FieldAssist Office Web vormt een grote meerwaarde als aanvulling op uw ERP-systeem. Maar ook wanneer u FieldAssist niet koppelt met uw ERP-systeem kan FieldAssist Office Web uitstekend ingezet worden. De binnendienst heeft daarmee het beheer over alle klant-, contract- en installatiegegevens.

FieldAssist koppelen met ERP

FieldAssist kan naadloos geïntegreerd worden met nagenoeg elk ERP-systeem. Het ophalen en opslaan van data als klantgegevens en orderinformatie is cruciaal voor het realiseren van een grote efficiencyslag. De koppeling tussen FieldAssist en uw ERP-systeem levert directe meerwaarde op.

Servicehistorie via FieldAssist Office Web

Met FieldAssist Office Web kan eenvoudig de volledige servicehistorie van een opdracht geraadpleegd worden. In de servicehistorie kan via diverse ingangen de geschiedenis van elke klant, zijn installaties en afgesloten opdrachten eenvoudig gevonden worden.

Contractbeheer via FieldAssist Office Web

De webbased module FieldAssist Office Web maakt het eenvoudig mogelijk om (service) contracten overzichtelijk te beheren. Alle contractinformatie – zoals ‘terms & conditions’, ‘fix-tijden’, responsetijden, onderhoudsafspraken etc. – is vastgelegd en eenvoudig op te vragen met FieldAssist Office Web.

NEEM CONTACT OP

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search