Specialist in Service Management Software

FieldAssist International B.V. ontwikkelt sinds de oprichting in 1999 Service Management Software. Wat ooit begon als een ‘digitale werkbon’ is uitgegroeid tot een innovatief softwarepakket met een brede standaardfunctionaliteit. De Service Management Software is ontwikkeld voor elke onderneming met een service buitendienst. Duizenden gebruikers in binnen- en buitenland profiteren van de FieldAssist software voor een optimale koppeling tussen planning, buitendienst en ERP systemen.

Samenwerking met het internationale bedrijfsleven

Door onze jarenlange ervaring en expertise en onze nauwe samenwerking met het internationale bedrijfsleven staan we bekend als betrouwbare, innovatieve en complete ontwikkelaar en leverancier op het gebied van Service Management Software.

Software voor service buitendienst

De service management software van FieldAssist wordt gebruikt in alle sectoren met een (service) buitendienst. Onze service management software is ontwikkeld voor het digitaliseren en organiseren van de planning van de buitendienst, van intake van de opdracht tot en met de afsluiting, met inbegrip van afhandeling van werkbonnen, het voorraadbeheer en overige administratie. Elk van deze activiteiten wordt efficiënt en overzichtelijk door onze softwareoplossing en een koppeling met uw ERP-systeem digitaal in kaart gebracht.

Onderdeel van Moonen Group of Companies

Sinds 2006 behoort de onderneming FieldAssist tot de Moonen Group of Companies: een internationaal georiënteerde bedrijvengroep met meer dan 500 medewerkers. De activiteiten van de diverse bedrijven komen samen in één centrale organisatie. Het hoofdkantoor van FieldAssist ligt op bedrijventerrein Savelveld in Stramproy (Weert, Limburg).

NEEM CONTACT OP

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search