Digitaal plannen van buitendienst met FieldAssist

Plannen gaat eenvoudig via de digitale planmodule van FieldAssist. Uw planner ziet op overzichtelijke wijze welke field service engineers beschikbaar zijn, wat hun planning is en waar zij zich bevinden. Zo wordt het inplannen en bijstellen van orders heel efficiënt.

Mobiele verbinding met planning en 2nd screen

Uw buitendienstmedewerkers staan dankzij de FieldAssist Client op hun smartphone en/of tablet/notebook direct in verbinding met het planboard op kantoor. Via GPS wordt nauwkeurig de locatie van de buitendienstmedewerker weergegeven. Elke orderstatus kent een aantal update-momenten: start reis, aankomst klant, start werkzaamheden, einde werkzaamheden en vertrek bij klant. Bij elke update verandert de status van de order en daarmee de kleur in het planboard. Met deze informatie kunt u uw klanten optimaal van dienst zijn: de binnendienst is altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken en kan hierdoor accuraat informeren, anticiperen en eventueel ingrijpen. Uw buitendienstmedewerker heeft steeds toegang tot de meest recente informatie en kan met 2nd screen eenvoudig switchen tussen mobile devices: van smartphone naar tablet/notebook en vice versa.

Planviewer als managementtool

De Planviewer is een praktische en complete managementtool die de actuele planning weergeeft. Met de Planviewer wordt gemonitord of alles volgens plan verloopt als er bijvoorbeeld bepaalde KPI’s of reactietijden zijn vastgelegd.

Voordelen FieldAssist voor planning
 • Via GPS informatie over de actuele locatie van de buitendienstmedewerker
 • Real time informatie over orders, locatie van buitendienstmedewerkers, locatie van auto’s, voorraden (onderdelen en materialen)
 • Automatisering van tal van administratieve handelingen zoals: urenverantwoording, incassomachtigingen, facturatiegegevens
 • Drag & drop planmodule
 • Plannen op basis van agenda, buitendienstmedewerker of urgentie
 • Duidelijke handvaten voor aansturing
 • Intuïtieve gebruikersinterface
 • Inzicht in reis-, werk- en niet-productieve uren
 • Meer flexibiliteit
 • Mutaties en updates direct in te voeren
 • In meerdere talen beschikbaar
Praktijkvoorbeeld

Op kantoor heeft Paul het beheer over de planning van 15 field service engineers. Via GPS heeft hij altijd inzichtelijk waar iedereen is. De planning is volledig onder controle, omdat de status van iedere order real time zichtbaar is: onderweg, tijdens het werk, in de file etc. Bovendien is een spoedorder eenvoudig toe te wijzen, zodat de juiste field service engineer zo snel mogelijk op de juiste plaats is. Het planboard is een handig hulpmiddel om de hele planning in zicht te brengen.

planning
NEEM CONTACT OP

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search