Inzicht in materiaalverbruik & voorraadbeheer met FieldAssist software

Met FieldAssist hebt u direct inzicht in het materiaalverbruik (onderdelen) van uw medewerkers, via de directe koppeling met uw ERP systeem. Door dit directe inzicht in materiaalverbruik kunnen voorraden efficiënt beheerd worden. Met de software van FieldAssist kunnen uw field service engineers ook eenvoudig registreren of ze materiaal aan elkaar hebben overgedragen.

Voordelen FieldAssist voor voorraadbeheer
  • Real time informatie over orders, locatie van buitendienstmedewerkers, locatie van auto’s, voorraden (onderdelen en materialen)
  • Registratie van materiaalverbruik
  • Steeds inzicht in alle voorraadmutaties
  • Inzicht in materiaaluitwisseling tussen medewerkers onderling
  • Efficiënt voorraadbeheer
Praktijkvoorbeeld

Field service engineers John en George werken samen aan één order. Ze zijn allebei verantwoordelijk voor hun eigen wagenvoorraad.

Het is daarbij belangrijk dat alle inkomende onderdelen worden bijgeboekt en uitgaande onderdelen worden afgeboekt. Op deze manier kunnen John en George onderling onderdelen uitwisselen.

Zo kan John een onderdeel gebruiken uit de voorraad van George en kan de digitale transfer direct voltooid worden binnen FieldAssist. Op datzelfde moment is het magazijn direct op de hoogte van de actuele wagenvoorraad en kunnen nieuwe onderdelen worden klaargezet voor beide heren.

voorraadbeheer
NEEM CONTACT OP

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search